sticky post until 27 feb 2011

sticky post until 27 feb 2011
jom join giveaway. click pd banner

Thursday, January 27, 2011

giveaway - blog Anniversary


1) Terbuka kepada manusia. Haiwan tak diterima. :) [ qualified]

2) Copy banner kat bawah ni kat blog korang and link kan ke blog ini. :) [ done ]


*cara copy: klik picture atas*

3) Jadi follower blog ni. Kalau tak nak pun tape lol. Bukan pe, nak memudahkan korang untuk ketahui maklumat terbaru pasal GA ni. :) [ done ]

4) Buat entry pasal Giveaway ni kat blog korang. Tajuk :giveaway - blog Anniversary [ done ]

5) Tinggalkan link anda dan id follower di bahagian comment. :) [ done ]

6) 5 orang yang bertuah akan dipilih melalui cabutan. :) [ okay ]

END : 31 JAN 2011

1 comment:

Fairuz Fazilah said...

thx babe. wait for the 5 lucky winners okayh :)