sticky post until 27 feb 2011

sticky post until 27 feb 2011
jom join giveaway. click pd banner

Thursday, January 27, 2011

OpisMate GiveAway

Jom Umrah bersama Al-Kiblah


Syarat2nyer:


1. Mesti follow blog kami Cik Kema & Cik Una (wajib yer), [ DONE ]

2. Buat n3 dan letakkan banner di atas kat blog n sidebar dan linkkan ke n3 ini,[ DONE ]

3. Dalam n3 korang tu, mesti promote dan linkkan nama opis kami tau, [ DONE ]
cth: Jom Umrah bersama Al-Kiblah

4. Tag sekurang2nyer 3 orang rakan dan pastikan mereka tau. Lagi ramai lagi bagus. The more the merrier... [ DONE ]

5. Bila dah siap tinggalkan link korang tu kat n3 ni. [ DONE ]


Tarikh tutup
29hb Jan 2011 jam 6:00 ptg

tag:




2 comments:

AkmaFaizal said...

Salam, saya dtg cek n3, semua dh ok tp banner takde kat side barlah plak. Ok thanks sudi join ga opismate. Good Luck :)

rafolian::::~ said...

ok.jap eh saya betul kan