sticky post until 27 feb 2011

sticky post until 27 feb 2011
jom join giveaway. click pd banner

Monday, February 7, 2011

contest cool model kereta bergaya


  • mestilah warganegara Malaysia yang berusia warga zhulian sehingga lah warga emas .mana-mana pon x kesah .heheh asalkan jangan warga asing ok ok ? [done]
  • hang ada blog ka facebook ka mana-mana boleh join . kalao fesbuk p add aku pastu tag aku ya .
  • ikut suka hati nak follow ke tak nak . aku x suka nak paksa . aku kan una budak baeq . *tetiba
  • buat satu entry bertajuk macam dalam gambar atau contest model kereta bergaya ataupon suka hati korang jugak nak letak tajuk apa .haha tapi kena ada contest,kereta,cool.[done]
  • letak banner dekat dalam entry dan sidebar blog anda bagi cun sikit blog .hax. dan LINKkan dekat entry dan banner ke blog saya okay^^ dan tinggalkan komen dekat entry ini .[done]
  • tag seratus 3 4 kawan korang dan paksa dorang join . lagi meriah lagi lah mencabar minda ye dak .heheh
  • HADIAH ? mesti korang scroll nak cari hadiah dulu kan .hax so hadiah dia memang gempak tapi jangan lah plak hang ingat aku nak bagi sebijik kereta atau henfon ka laptop ka .aku masih pelajar yang tiada arah tujuan . sila paham saya ya ? ^^
tag:aman,bee,nwa,tirah

1 comment:

MAKCEK bukan NENEK said...

cool !

thankz join and gud luck yaw ^^