sticky post until 27 feb 2011

sticky post until 27 feb 2011
jom join giveaway. click pd banner

Tuesday, February 8, 2011

::coNteSt kaMi pOsE cuMey::

::coNteSt kaMi pOsE cuMey::



haaa..beminat ke tidak??kalau berminat jom baca syarat-syaratnya dahulu ya..

1~macam biasa korang kenalah follow blog ni dulu..tp kalau tak nak follow pon takpe..taknak paksa-paksa..tapi susahlah bila update nanti..so,lebih baik followlah[done]

2~taip 1entri mengenai contest ni..dan jangan lupa ambik banner di atas dan letakkan didalam entry tersebut..sidebar kan contest ni di blog anda..dan link kan ke blog ini!![done]

3~korang mesti menghantar gambar kepunyaan korang sendiri..gambar tersebut mestilah ada ANDA bersama MEMBER-MEMBER ANDA...pose anda bebas..[done]

4~korang mestilah membuat ayat yang paling simple tentang "kenapa anda join contest ni..[done]
ans:::saya join sebab saya nak sgt menang! yeah!

5~tag contest kepada 4 rakan blogger korang ye..[done]
tag:aman,bee,nik,tirah,atikah

6~mencari seorang pemenang:hadiah berupa handset Apple iphone

1 comment:

amny.. said...

sory lmbt view...

thnx join..

best of luck k..;)