sticky post until 27 feb 2011

sticky post until 27 feb 2011
jom join giveaway. click pd banner

Monday, February 7, 2011

Senang & Menang with Puteri Katek!!



Syarat2 penyertaan yang senang :
© Buat satu entry bertajuk ;
‘Senang & Menang with Puteri Katek!!’[done]
© Copy banner contest dan link ke blog beta.[done]
© Apa yang korg kena buat ialah….[done]

Kasi satu resipi simple yang korang sukadan ingin kongsi… resipi apa2 aje yang nampak sedap dan paling pentingSENANG nak buat… tak kisah resipi amik dri mana kalau ada picnya lagi bagos..xde pun xpe…hahaa…
Xmo susah2, sebab beta bru nk belajar masak…

cinta singkong & keju
oke, first, kena beli ubi.then bersihkan..

lepas potong ikut saiz yg sesuai, rebuskan sampai empuk.jgn lupa,tambahkan sikit garam dlm rebusan.

then, deep-fry ubi yg dah rebus tuh.

then, parut cheese, and taburkan atas ubi yg dah siap goreng td.

simle sgt.and rase dia...to die for..gile best cubela..

© Kalau nak follow, boleh follow, xnk xpa… I tak kesah, tp kalau kalah jgn mara eh… hahahah…[done]
© Tag la sapa2 pun paling sikit pun sorang la kan… xnk tag pun xpa[done]
tag:aman,nik,tirah,atikah

© Kena jawap ni jugak :

© dari blog sapa korang tau pasal contest ni… dan sertakan blog tersebut… ( kalau xde xpe )
ans: dpt tau dr SINI

© seandainya blog tu banyak promote pasal contest ni, owner blog tu akan dapat jugak hadiahnya walaupun kalah!!!


2 comments:

putERi-kAtEk said...

waaaaa kebetulan pulak kt umah ni ada ubi kayu...ahahaha boleh la try!!!


thanks ye join!!

gudluck!!

rafolian::::~ said...

try la..serious superb..