sticky post until 27 feb 2011

sticky post until 27 feb 2011
jom join giveaway. click pd banner

Tuesday, February 8, 2011

[Contest] Jejaka Terhangat Nak Bagi Henpon Free..!!!

Meh tengok syarat2 contest:

a) Anda mestilah ada blog..[done]
b) Anda mestilah merupakan follower blog Jejaka Terhangat ni.[done]
c) Anda mestilah berada di Malaysia..[done]
d) Satu blog boleh sertai sekali jer..

Orait, dah lepas syarat kelayakan contest? Bagus. Meh tengok apa pulak yg perlu korang buat..




Cara sertai kontest ni:

1. Buat satu entri yang bertajuk: [done]
"[Contest] Jejaka Terhangat Nak Bagi Henpon Free..!!!"

2. Kat entri tu, letakkan banner contest (besar) di atas dan linkkan ke entri ni..[done]

3. Bagi sebab kenapa korang nak menang contest ni. Dalam sebab tersebut MESTI diletakkan nama Jejaka Terhangat dan di link kan ke blog ni..

ans: huhu..saya nak mng sbb best! bole dpt hp freeeeee......

4. Copy code banner (kecik) berikut dan pastekan kat sidebar blog korang..[done]

5. TAG 6 orang blogger yang aktif (pastikan diorang tau ditag)..

tag:aman,nik,atirah,atikah,bee,nisa

6. Lastly, letakkan link entri korang kat komen bawah ni..[done]


Dah, tu je. Senang kan? Budak tadika pon reti buat. Ngehh.. Pemenang akan dipilih berdasarkan peserta yang bagi sebab yang paling BEST..


1 comment:

Jejaka Terhangat said...

JT datang mau mengecheck penyertaan..thanks join.nanti check senarai nama kat blog JT yek..gudluck..=)